• Versier je boom dit jaar met een doel

KiKa Kerstballen

Er zullen vast dingen zijn die niet helemaal duidelijk zijn of waar je vragen over hebt. Op deze pagina hebben wij een overzicht gemaakt van de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag / antwoord er niet tussen? Neem dan contact op met [email protected] 

Vanaf wanneer zijn de KiKa Kerstballen te koop?

De KiKa Kerstballen liggen vanaf de eerste week van november in de winkel tot het einde van 2018. 

Waar worden de kerstballen verkocht?

De KiKa Kerstballen worden verkocht in ruim 160 tuincentra in Nederland. Bij GroenRijk, Intratuin, Life & Garden, Hornbach en heel veel individuele tuincentra. Bekijk de verkooppunten voor een tuincentrum bij jou in de buurt. Ook worden ze verkocht in de winkels gesitueerd in het Prinses Maxima centrum.

Hoeveel kost een KiKa Kerstbal?

Een KiKa Kerstbal kost € 4,95. Er zijn vier verschillende soorten, dus koop ze alle vier. Bij aankoop van een KiKa Kerstbal gaat € 2,50 direct naar het goede doel KiKa: kinderen kankervrij.

Hoeveel verschillende kerstballen zijn er?

Er zijn vier verschillende KiKa Kerstballen. De kerstbal van Femke, van Judith, van Roos en van Vera. Bekijk de kerstballen en lees hun verhalen. 

Wie heeft de KiKa Kerstbal ontworpen?

Onze KiKa helden Femke (10 jaar), Judith (6 jaar), Roos (14 jaar) en Vera (5 jaar) hebben alle vier zelf een tekening gemaakt welke is afgedrukt op de kerstbal. Ook hebben zij er een verhaaltje bij geschreven die ze graag met jullie willen delen. Het verhaal staat op de verpakking. Bekijk de kerstballen en lees de verhalen. 

Hoeveel doneer ik hiermee aan KiKa?

Per kerstbal die je koopt, gaat er € 2,50 rechtstreeks naar het goede doel KiKa: kinderen kankervrij. 

Wat gebeurt er met de rest van het geld? 

De kerstbal kost € 4,95 per stuk. De Tuincentra en de andere deelnemende partijen maken hierop geen winst: na aftrek van BTW en kosten komt € 2,50 direct ten goede aan KiKa.

Is het mogelijk om zakelijk kerstballen te kopen? 

Dat zeker. Neem contact op met het tuincentrum in de buurt of leg je vraag neer bij [email protected]

Worden de KiKa Kerstballen ook online verkocht? 

Vast wel door een van de tuincentra! Zoek via Google op "KiKa Kerstbal kopen" en je zult ze vast vinden.

Wat als de KiKa Kerstballen zijn uitverkocht in het tuincentrum bij mij in de buurt? 

Dat zou een goed teken zijn voor KiKa! Er is vast nog een ander tuincentrum in de buurt die de kerstballen verkoopt. Check hier de verkooppunten of zoek op Google waar ze online worden verkocht.

Wie heeft deze KiKa actie mogelijk gemaakt?

Edelman, Garden Connect, Redmint, de Stichting Kinderen Kankervrij(KiKa), Tuinbranche Nederland en Tuinzaken hebben hun krachten gebundeld om aan die kerstgedachte daadwerkelijk invulling te geven en hebben een fantastische kerstactie ontwikkeld.

Wanneer wordt er bekend gemaakt hoeveel er in totaal is opgehaald voor KiKa?

Op 24 december maakt Tuinbranche Nederland bekend hoeveel kerstballen er zijn verkocht en hoeveel er aan KiKa zal worden gedoneerd. Het tuincentrum bij jou in de buurt zal dit vast ook delen via de diverse sociale media.